Over mij

“Creativity is seeing what everyone else has seen and thinking what no one else has thought.” – Albert Einstein

Creativiteit is mijn drijfveer

Creativiteit is mijn drijfveer. Zowel privé als zakelijk. Op die manier maak ik de mooiste en meest indrukwekkende projecten. Het is waar ik mijn kracht uit put en waarvoor ik elke dag uit bed stap. Door creatief te zijn, voel ik dat ik leef.

Mijn naam is Jasper Brosius en ik ben content creator in mijn eigen videoproductiebedrijf By Brosius. Ooit gestart als DJ, twee muziekopleidingen voltooid en door de jaren heen veel muziek gedraaid in horecagelegenheden.

Dat creativiteit is wat mij gelukkig maakt, ontdekte ik toen ik op mijn 21e in een depressie belandde. Ik leefde ongezond en mijn lichaam was helemaal op. Toen ik daar weer bovenop gekomen was, gooide COVID flink roet in het eten. Ik kon door alle restricties en maatregelen mijn grootste hobby namelijk niet langer uitvoeren. Al met al was dit niet echt de beste tijd van mijn leven, zoals je begrijpt.

Een klap in mijn gezicht…

Een klap in mijn gezicht, zo voelde het. En dat is nog zacht uitgedrukt. Toch wist ik dat ik zelf degene was die iets kon veranderen. Degene die iets kon betekenen voor mijn eigen levensgeluk. En daarom zocht ik – creatief als ik ben – naar een nieuwe uitdaging. Met mijn camera in de hand en een grote passie voor video, begon mijn avontuur als freelance content creator.

Focus op je eigen kracht

Tegenwoordig reis ik Noord-Holland en omstreken af voor de klussen die ik binnenhaal met mijn bedrijf. De mogelijkheden in videoproductie zijn namelijk eindeloos. Als content creator laat ik ondernemers inzien wat hun kracht is en hoe zij hun doelgroep kunnen bereiken. Net zoals ik dat zelf heb ontdekt en tegenwoordig dagelijks doe. Video is een geweldige tool voor ondernemers om te laten zien waar zij goed in zijn en om juist die boodschap over te brengen die zij willen vertellen.

Zelf heb ik ervaren dat het niet werkt om alles alleen te willen doen. Ik werkte aan de verkeerde dingen, ik accepteerde geen hulp en verwachtte toch perfectie. Het resultaat? Die depressie, dus. En ik wil je die niet aanraden.


Wat ik je wel wil aanraden: leg de focus op je eigen kracht. Doe waar je goed in bent.

En is video content maken iets waar jij minder goed in bent of geen tijd voor hebt? Besteed je kostbare energie en tijd er dan niet aan. Een video content creator inhuren is in zo’n geval veel gemakkelijk. Laat mij je helpen!

Video content creator inhuren? I am your man!

Mijn kracht ligt in het vastleggen van een verhaal, in de emotie en de muziek die erbij horen. De elementen die van het beeld afspatten en die een gevoel teweegbrengen. Die echt iets losmaken. Dát is wat ik met mijn werk overbreng.

Alles is te rationaliseren en analyseren, maar het draait uiteindelijk om het gevoel dat iemand krijgt van een bepaald beeld en van specifieke muziek. Ik ben in staat om emotie op een filmische manier in korte tijd naar voren te brengen. Zodat er een HERO-gevoel ontstaat. En die spanning zorgt ervoor dat mensen blijven kijken. Dat jouw klanten blijven kijken.

Overtuigd? Laten we er dan niet langer omheen draaien.

Jij wilt jouw kracht optimaal inzetten. Ik wil jou hierbij helpen.

Schrijf je daarom in via deze link en ontvang GRATIS mijn video met tips.